sentence & pour l’air

Nu sitter jag här in på småtimmarna innan gryningen igen redigerar bilder och känner mig kreativ. Jag skapar och skapar och idéerna flödar ur mig, sköna toner från lounge musik spelas och jag flyter med. Jag förlorar tid och rum och försöker förtränga att det börjar bli sent och jag vet att jag ska upp tidigt imorgon, för det har jag lovat någon. Inte för att jag brukar sova länge eller så men för att jag måste ut på en tidig PW innan det blir alldeles för varmt för Akilles min fyrbenta vän. Btw love vädret i Sverige nu! Synd bara att jag inte får sola vilket är typiskt nu när vi har så fint väder. Jag har ingen problemhy men jag har nyligen varit på kemisk peeling och då är det inte att rekommendera att springa runt i solen direkt. Fast jag älskar solen och det här vädret! Keps på skallen och ut för att andas och ta in allt det här vi har just nu. Jag klagar inte utan är bara glad och tacksam. Jag fick hem en superfin låda med ännu finare saker i och jag blev helt förälskad i Pour l’ar ~oh herre jisses vad fina saker hela vägen från emballaget in i lådan med om möjligt ännu finare saker i. En rumsspray och ljus från dem är något av det finaste jag sett på länge. Doftar helt magiskt! Så med sommarens första rosor från trädgården kom det här fotografierna till.

 

xo

Showing 2 comments

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search