biodroga md

Jag är inte så noga med hudvård för att jag helt enkelt tycker det är lite småjobbigt att välja eller snarare vad jag ska välja för den delen. Det är en hel vetenskap för mig. Jag blev erbjuden att prova på Biodroga och jag måste säga att jag är helt såld på deras produkter! Jag har endel olika till olika tillfällen anpassade för min hud. Jag har inte direkt en problemhy men jag har en tendens till att få torr hud och att återfukta är det viktigaste för mig. Efter att ha provat dessa produkter i ett par dagar så märker jag genast att min hy faktiskt är mindre torr och dessutom fått en fin lyster.  CC cream och Even & perfect är ett måste speciellt nu när det varit så soligt ute. Jo det här är bra grejer! Jag har länkat till sidan där man kan läsa lite om produkterna och märket Biodroga Md.

 

 

xo

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search