Saturday mood

Jag smuttar på mitt kaffe och bestämmer mig för att sitta vid datorn en stund innan fotbollen börjar. Så rolig jag låter nu inget poetiskt eller märkvärdigt här inte. Bara jag som jag är, mig själv. Musiken spelar för fullt och jag får svårt att sitta still på stolen. Har så mycket nya bilder att visa Så att jag knappt hinner med själv. Ja jag vet vilket jobbigt liv jag har. En evig stress *skratt* Här hemma i Sverige så har sommaren verkligen kommit på allvar för att hålla sig kvar och på nyheter och i tidningar läser man och hör att kommuner har vattenbrist och att spannmålspriser kommer att gå upp i pris på grund av solen och värmen. Det är så olikt Sverige och man känner sig så ovan just för att det händer här hemma där det typ är vinter året om nästan. Men jag tänker att man kan lika bra passa på att njuta och slå bort allt det där tråkiga som vattenbrist och prishöjningar. Jag jobbar lite till och för svinner in i min egna värld. Det är en ynnest att kunna få göra det jag gör tänker jag, och mitt bröst fylls med värme.

 

 

 

xo

 

 

 

Bilder från fotografering på Bovieran i Helsingborg. Tack snälla Ni för att vi fick komma och gästspela hos Er en hel dag.

 

 

make up: Sofia Bohman

modell: Tijana

Creative director/ styling/ photographer : Me

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search