Det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Mycket att göra innan sommaren för att hålla sommar i lugn och ro och sedan mycket för att jag har haft lugn och ro under sommaren. Snart är man i fas, men inte riktigt ännu. snart. Känner Ni att hösten är på väg? Jag är fylld ända upp till brädden i höst mood och om tid finns vill jag väva in det jag känner i form av kreativa fotograferingar om så bara för mig själv. Bara så där för skapandets skull och för att jag tycker det är så jäklans kul! Har ni varit med om att veta saker innan de sker? Som jag i det här fallet. Jag visste att Filli bara skulle bli så bra framför min kamera lins. Majgaad! Så mycket fint vi skapade ihopa en söndag i slutet av augusti. Det kommer mer, så ha lite koll på min Instagram Där kommer jag uppdatera lite oftare än jag gör här, så följ mig gärna där med.

 

 

xo

 

 

Stay beautiful;
Be blissful,
And if your soul does not agree;
Then darling run.
Run far, far away.

  Alysia Marie 2014 ©

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search