Det regnar ute och jag har i princip bara gett mig ut en sväng för att hämta mina posters som jag tryckt upp. Förutom min dagliga långpromenad som jag går varje dag. Jag nyser, hostar och känner mig frusen. Långkofta och fårtofflor åker på så fort jag kommer innanför dörren. Jag dricker mig yr på Nespresso och känner mig rastlös. Jag arbetar med bilder från ett bröllop. Min inspospellista från Spotify spelar i bakgrunden. Tar en paus och läser vackra danska RUM. Jag är såld på snygga covers (det blev lite svengelska nu) dricker lite mer Nespresso. Tar lite bilder och blir själv smygfotograferad medans jag balanserar på en tolixpall. Alltså allt är som det ska vara en helt vanlig regnig torsdag.

Bild N°1 är ett fotografi från den där dagen i Augusti med Filli tagen i min studio. 

 

xo

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search