hello september

Vi är en bit in i september redan och jag tampas med en envis förkylning som jag drog på mig förra lördagen då jag sprang ute en aning för varm men för fullt upptagen med att fokusera på vad jag gjorde, och struntade i att jag kunde bli sjuk, så nu sitter jag här med en snorig näsa och en rivig hals. Allt detta hindrade mig en dag eller två, sedan kunde jag inte ligga still mer utan tog med mig min filt och en stor kopp te fullspetsad med honung. Jag arbetar lite sporadiskt med bilder som jag inte haft tid till att göra klart. Jag leker mig fram tills jag blir nöjd. I bakgrunden hörs en gammal podd av Kristian Gidlund och han berättar om sin canser, så sorgligt tänker jag. Jag är rastlös och otillfredsställd, kan inte sätta mitt finger på vad det är? Kanske är det hösten eller så är det för att jag inte är frisk? Något är det iallafall. Jag tappar ord och är allmänt förvirrad. Suck. Trött på det vita och suktar efter mörkt och murrigt. Vill hitta rätt på tonerna. Jag jobbar vidare bara tills jag hittar rätt, tänker jag. Det kommer till mig snart igen.

 

 

xo

 

 

En bild redigerad på tre olika vis. svårt att bestämma mig. Vilken gillar Ni?

 

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search