Jag har en lust, ett sug efter något men jag vet inte vad? Jag är rastlös med en miljon tankar och plötsligt är jag trött. Jag väntar ut tiden på jag vet inte vad? Är det en smula höstdepp eller vad är det? Jag finner tröst och ro med kameran och för en stund är jag lugn igen tillfreds. Rastlöst väntar jag ut tiden igen tills det är dax att fotografera igen. Mitt sätt att hitta ro och må bra. Nackhåret reser sig lite och en aning är det antagligen för att det är så rysligt kallt i mitt lilla kontor där jag just nu sitter med endast ett fladdrande ljus som sällskap. Det luktar iallafall gott mitt ljus tänker jag. Ett sådant tjusigt ljus som kostar ganska onödigt mycket men det är sådan jag är, en sådan som köper dyra ljus som doftar gott. Jag kallar det för vardagslyx för lyx måste det ju vara när man i princip eldar upp sina pengar på onödigt dyra ljus. Fast jag älskar’t och kan inte låta bli att falla för sådan lyx vardagslyx. Guldkant på tillvaron sådant behöver jag och jag unnar mig lite för ofta men orkar inte bry mig om det just nu. –Hörni, jag har ju en släng av höstdepp på gång ju?

 

 

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search